Kentaur

Hoge kwaliteit uit Tsjechië

Kentaur ontwikkeld en maken al meer dan 25 jaar zadels met een mooie kwaliteit leer. Zij bieden solide vervaardigde producten met een hoge functionaliteit en een lange levensduur, die altijd 100% betrouwbaar zijn. Producten worden aangeboden tegen een eerlijke prijs die betaalbaar zijn voor elke rijder door de vele diverse modellen zadels.

Prijzen vanaf € 1650-

OVER KENTAUR

Kentaur werd opgericht in 1991 in Prostejov, Tsjechië. Oorspronkelijk verkocht het bedrijf alleen aan de binnenlandse markt, maar is de laatste jaren internationaal uitgebreid. Heden ziet je de KenTaur zadels in meer dan 40 landen; niet alleen in heel Europa, maar ook in Canada, Indonesië of Australië.

Sinds de oprichting is KenTaur voortdurend bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van haar producten. Zij streven ernaar om alleen materialen van de hoogste kwaliteit en gedetailleerd vakmanschap van de hoogste kwaliteit te zoeken en te produceren. Continue en definitieve kwaliteitscontrole is verplicht. Een van hun grootste troeven is haar persoonlijke ervaring met springen en de KenTaur-stal die zich in de fabriek bevindt. Hier testen zij alle nieuwe producten voordat ze op de markt komen.

Gedurende haar 25-jarige ervaring is haar motto geweest om te geloven in gezond verstand. Daarom bieden zij solide vervaardigde producten met een hoge functionaliteit en een lange levensduur, die altijd 100% betrouwbaar zijn. Producten aangeboden tegen een eerlijke prijs die betaalbaar zijn voor elke rijder. 

Neem een kijkje op de website van KenTaur voor alle soorten zadels en mogelijkheden.


Waarom een KenTaur

25 jaar ervaring in de zadelmakerij
Aanpasbare bomen door de pers
Bekend in meer dan 40 landen
Betaalbare prijzen

De KenTaur Zadels

Rhodé

Monoflap dressuurzadel met verstelbare knierol. Het zadel is gebouwd op een diepe zadelboom met een zeer smalle twist (GRP SLIM). Deze eigenschappen garanderen de ruiter een diepe zit. Een kenmerkende wrong geeft perfecte ondersteuning voor de benen. Het is gemaakt van zacht schuimmateriaal en is bevestigd aan de zadelklep met schroeven die het mogelijk maken om de positie van de wrong te veranderen als dat nodig is.

Prijs vanaf € 2350,-

Itaka APK

Het Ithaka dressuurzadel met een korte externe wrong (lengte van de knierol is 22 cm), die de bovenbeen positie van de ruiter stabiliseert en volledige vrijheid vanaf de knie mogelijk maakt.

Dit zadel is voorzien van een mooi zachte wollen vulling

Prijs vanaf € 2015,-

Eventer II

Het Eventer II Springzadel is gebouwd op een medium diepe zadelboom met enkele flap en groot voorblok. Het met wol gevulde paneel is comfortabel voor het paard en kan individueel worden aangepast. Monoflap biedt een uitstekend contact met het paard. . Het zadel is ontworpen voor cross-country wedstrijden.

Prijs vanaf € 1960,-