WINTEC

Wintec heeft het rijden altijd gemakkelijk en comfortabel gemaakt. Het combineren van toonaangevende innovaties en hi-tech materialen in lichtgewicht, weerbestendige en gemakkelijk te onderhouden zadels en het is gemakkelijk te zien waarom Wintec 's werelds nummer één synthetisch zadelmerk is! Het uitgebreide Wintec assortiment biedt niet alleen geavanceerde ontwerpen, maar ook nieuwe normen in pasvorm, comfort en prestatievoordelen voor zowel paard als ruiter.


Prijzen vanaf € 725,-

OVER WINTEC

Wintec is al jaren bekend in de paarden wereld, ze zijn betaalbaar, zeer goed aanpasbaar en voor bijna elke pony/paard wel een geschikt model.

De band tussen paard en ruiter kan men pas begrijpen als men ze ervaart. Het is wat ons inspireert om het totale comfort van uw paard onder het zadel te realiseren. Stelt u zich een zadel voor dat uw positie kan optimaliseren, uw rijden kan verbeteren en uw paard totaal comfort en bewegingsvrijheid schenkt, nu en in de toekomst.

Ontdek wat er mogelijk is in een zadel met de kracht om uw positie, de bewegingsvrijheid van uw paard en de aanpasbaarheid van de verbinding in de loop der tijd te transformeren.


De technologie waaruit HART is opgebouwd, heeft bewezen transformerend te zijn voor zowel paard als ruiter:


Beschermende demping: CAIR Kussensysteem

Nauwkeurige pasvorm op maat: EASY-CHANGE Pasvorm Oplossing

Ergonomische flex: Elastiflex Boom

Vrije beweging: Performance panel-technologie

Superieure rijeigenschappen: Comfort-zadel technologie

Alleen als een zadel al deze kenmerken heeft, is het de HART-badge waardig.

Neem een kijkje op de website van Wintec voor alle mogelijkheden.

Waarom een Wintec

Volledig synthetisch, dus lekker crossen door het water of in de regen zonder problemen
Voorzien van de Hart Technologie
Verwisselbare boom
Zeer betaalbaar!

De Wintec collectie

Dressuur

Wintec heeft diverse dressuur modellen waaronder de 500, Pro en Isabell Werth uitvoering

VZH

De VZH modellen zijn er ook in de 250, 500, Lite en 2000 uitvoeringen

Spring

De springmodellen zijn er ook in de 500 en Pro uitvoeringen

Stock/western

Deze modellen hebben wij niet standaard op voorraad maar vraag naar de mogelijkheden

De Wintec Zadels

500 dressuur

Het Wintec 500 dressuur zadel stelt nieuwe normen in op het gebied van comfort en prestatie en helpt de ruiter een perfecte houding aan te nemen. Uitgerust met het nieuwe

Equileather®, een synthetisch materiaal dat ontwikkeld is om

lichter van gewicht te zijn en voor een betere grip in de zit.

Prijs € 825,-

Prijs € 789,- (Pony)

Prijs € 950,- (Wide)

Isabell Werth

Ontwikkeld in samenwerking met Isabell Werth. Het Wintec Isabell zadel biedt revolutionaire prestaties voor paard

en ruiter. Beschikt nu over de NEW Adjustable Ergonomic Stirrup Bar (beweegbare ergonomische stijgbeugelriem haak)

dat gemakkelijk kan verplaatst worden om zo de ruiter een moeiteloze evenwichtige centrale houding te verzekeren.

Prijs € 1445,-


Pro

Het nieuwe WINTEC Pro dressuurzadel biedt een ongekend

comfort. Deze zorgt voor een perfecte, vertrouwde dressuur

houding dankzij extreem smalle beendoorloop, die voor een

betere beenpositie en een beter contact met uw paard zorgt.

Prijs € 1145,00500 VZH

Dit nieuwe ontwerp in de Platinum lijn is voorzien van een diepe zit en een keuze uit verschillende ondersteunende kniewrongen om de ruiter in de perfecte positie te laten zitten.De stijlvolle afwerking van het zweetblad en het Italiaanse Kalfsleer maken dit monoblad zadel een zeer gewilde keuze voor de enthousiaste dressuurruiter.

Prijs € 775,-

Prijs € 725,- (Pony)

Prijs € 875.- (Wide)

Lite VZH

Ideaal voor recreatie ruiters of voor ruiters die deelnemen aan verschillende disciplines. Een zeer comfortabel en zeer

lichtgewicht veelzijdigheidszadel met een unieke zadelboog die u kan personaliseren. Hi-tech materialen en kwalitatieve kenmerken verzekeren een superieure grip, close contact en

veel comfort. Het Flexibloc® systeem en de lange singelstoten maken deel uit van deze kenmerken.

Prijs € 775,-

Prijs € 725,- (Pony)


Lite VZH D'lux

Voel je ondersteund om elke discipline op je paard te rijden in dit eersteklas superzachte zadel met veel grip - een zadel dat zo licht is, opzadelen is gewoon een koud kunstje! Laat je persoonlijkheid naar voren komen tijdens het trainen of op de paden door het ontwerp van je verwisselbare cantle aan te passen - van je naam tot je lokale manege, de ideeën zijn grenzeloos! Een verfijnd ontwerp zorgt ervoor dat je been gemakkelijk een natuurlijke ligging op je brede paard vindt en je contact en communicatie worden moeiteloos. Het paard zal genieten van de superzachte panelen die zich in en rond hun spieren vormen, voor een nauwere en stabielere pasvorm.

Prijs € 950,-

Prijs € 995.- (Wide)

2000 VZH hoge schoft

Speciaal ontworpen voor het paard met hoge schoft! Het bereiken van ruimte, stabiliteit en een uitgebalanceerde zit op paarden met een hoge schoft was nog nooit zo eenvoudig met dit revolutionaire ontwerp dat paard en ruiter in nauw contact houdt. Dit veelzijdigheid zadel is geschikt voor recreatief rijden of trainen in de door hen gekozen discipline, met een ontwerp om hun positie moeiteloos te ondersteunen door middel van een uitgebalanceerd, gripvast en luxe zadel. Het paard met hoge schoft zal genieten van superzachte panelen die zich in en rond hun spieren vormen en hun unieke vorm omhelzen.

Prijs € 995.-

Spring 500 CC

Wees klaar om over elke sprong te vliegen met volledige bewegingsvrijheid in dit open zadel met een lage cantle. Voel je zelfverzekerd met het comfort en de grip van het meest soepele en duurzame springzadel met leerlook en gemakkelijk te onderhouden tot nu toe. Close contact springzadel van EQUILEATHER ®, een zeer stevig synthetisch materiaal. Ontworpen voor ruiters die voorkeur geven aan grote bewegingsvrijheid. Platte zit.

Prijs € 825,-

Endurance

Comfortabel voor kilometers! Ervaar onovertroffen comfort en ondersteuning op uitdagende banen of paden in een zadel dat robuust is gemaakt voor elk terrein. Zak weg in de superzachte zitting van de Wintec Pro Endurance en voel direct comfort, dat kan worden gepersonaliseerd door de stijgbeugelstang te verplaatsen voor optimaal comfort. Tussen een beweegbare steun aan de voorkant van het zadel en een lage, vaste steun aan de achterkant van het zadel, zal je been gemakkelijk een natuurlijke groef vinden en minder vermoeid raken tijdens lange ritten. Voor je paard hebben we superzachte panelen gemaakt die zich naar en rond hun spieren vormen, hun unieke bouw omhelzen en comfortabel en beschermend blijven.

Prijs € 1.350,-